HTML

2009.01.22. 18:17 Norbo002

A sikeres ember túlteszi magát a kudarcon

A kudarc csak akkor kudarc, ha nem tanulsz belőle.

 

A kuarcot vallotak kilencven százaléka valójában nem bukik el... Egyszerűen csak feladják.

 

Az ember sikerét meghatározó egyik legalapvetőbb tényező az, hogy hogyan kezeli a  kudarcot. Mindenkinek, aki sikerre vágyik, stratégiákat kell kifejleszteni a kudarc legyőzésére. Aki nem ezt teszi, azt a kudarc bizonyosan elkedvtelenti, és ez bukáshoz vezet.

 

Nem szabad félni a kritikától, hanem pont ellenkezőleg tanulni kell belőle! Azért vannak a hibák, hogy tanuljunk belőlük, nem pedig azért hogy siránkozzunk!

Ha sikeres akarsz lenni, ki kell fejleszteni egy stratégiát a kudarc legyőzésére. Szerintem erre aza  legjobb módszer, hogy ha "elbukunk" akkor ezt nem kudarc ként kell felfogni! Pont ellenkezőleg arra kell gondolnunk ilyenkor, hogy ha sikerül ezen túltennünk magunkat akkor fejbe mégjobban megerősödünk! Hisz minden fejben dől el!

 

Ha elhisszük valamiről, hogy megtudjuk cisnálni akkor sikerülni is fog! Míg tudsz gondolkodni és fejbe rendbe tudod rakni a dolgokat gond nem lehet!

 

Üdvözlettel,

Takács Imre.

 

uzletkotoimarketing.blog.hu

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://uzletkotoimarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr95896094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása