HTML

2008.12.06. 11:17 Norbo002

Magamról

Amit rólam tudni kell:

10 éve kerültem kapcsolatba a kereskedelemmel egy divatáru kiegészítőket forgalmazó kisvállalkozásnál. Semmilyen gyakorlati vagy elméleti tapasztalattal nem rendelkeztem akkoriban. Közben egy network marketing tanfoylamon vettem részt és ezt helyeztem át a gyakorlatba.

Érthetőség kedvéért hálózatuti piacszervezéssel foglalkozok. Melynek lényege az, hogy minnél több nagykereskedőt szolgáljunk ki ezáltal időt spórolva meg.

Célom az hogy az eddig általam megszerzett gyakorlati tapasztalatokat tovább adjam a kezdő kisvállalkozok, kereskedők számára akik még nem nagy tapasztalattal rendelkeznek.

Pár jó tanács:

 

-Légy rendszeres. Mivel ha rendszeres vagy akkor kiszámítható vagy és számolnak rád. Például minden kedden délután két hetente. Ezáltal tőled vásárolnak nem attól aki éppen beesik.

-Légy mindig elérhető. Ha mindig elérhető vagy akkor nem csak akkor vásárolnak tőled amikor mész, hanem bármikor mint egy non-stop bolt.

 

Tovább jótanácsok a következő bejegyzésben.

 

  uzletkotoimarketing.blog.hu

 

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://uzletkotoimarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr30807351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása