HTML

Üzletkötői marketing

Tanácsok üzletkötőknekvállalkozóknak.

Friss topikok

2009.01.29. 16:14 Norbo002

A sikeres ember célokat tűz ki

" A világ utat enged annak, aki tudja, merre tart."

 

Mostanra már bizonyára kezded érteni, hogyan és miféle elemekből épül fel a sikerhez vezető stratégia. A siker elérésének teljes koncepciója velünk keződik, azzal, ahogyan gondolkodunk. A mentális attitűdünkkel keződődik az egész. Az ilyen attitűd elvezet minket ahhoz a képességhez, hogy minden adódó lehetőséget és alkalmat felismerjünk.

 

Ahhoz, hogy sikert érjünk el, célokat kell kidolgoznunk.

 

A helyes gondolkodás szilárd alapoz biztosít a sikernek.

 

A célok motiválnak minket. Amikor célokat tűzűnk ki magunk elé, azok kétféle módon működnek: hatással rájuk és ők is hatással vannak ránk. Ahogy hatással vagyunk rájuk és megvalósítjuk őket, elnyerjük a beteljesülés érzését. A cél kitűzés egyben egy kihívás is számunkra melyben megmutatjuk magunknak, hogy igenis letudjuk győzni magunkat és bármit eltudunk érni amit csak akarunk! Amikor célokat tűzűnk ki először kisebb célokkal kezdeni és azokat megvalósítani és így haladni az egyre nagyobb célok felé.

 

A cél legyen pontosan meghatározott mivel ha nem az az csökkenti a motivációt. tehát mindig pontosan tudjuk, hogy mit akarunk és hidjük el magunkban hogy igenis képesek vagyunk rá! A célok pedig segítenek abban, hogy összpontosítani tudjunk!

 

Üdvözlettel,

Takács Imre.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://uzletkotoimarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr17910455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása