HTML

Üzletkötői marketing

Tanácsok üzletkötőknekvállalkozóknak.

Friss topikok

2009.01.14. 09:44 Norbo002

A sikeres ember hisz a MOTIVÁCIÓBAN

A motiváció jelentése:

 

A motívum szó jelentése: egyfajta belső indittatás, impulzus, szándék stb., amely arra ösztönzi az embereket, hogy bizonyos módon cselkedjenek. A motiváció tehát azt jelenti hogy másokat cselekedetek megtételére ösztönzünk. Amikor valakiben kellő motiváció van akkor előre tud haladni.

 

Kötelezzük el magunkat a cél mellett!

 

A legmeggyőzőbb ember az, aki teljes mértékben bízik és hisz az ötletében, termékében vagy szolgáltatásában. A történelem minden nagy alakjára jellemző, hogy hittek abban amit csináltak. Elkötelkezték magukat az elképzelésük és céljuk mellet. Tedd te is ezt!

 

Egyszer megkérdeztek egy nagy részvénytársaság elnökét, miképp választ ki valakit egy nehéz feladat végrehajtására. Azt mondta, mindig oylan embert keres, aki meg van győződve arról hogy a feladat elvégezhető. Soha ne forduljon meg a fejünkben az hogy nem sikerülhet ha megfordult hagyjuk az egészet úgy már nem ér semmit. Mindennek úgy kell hozzá állni hogy sikerülni fog és kész! Más opció nincs!

Minden sikeres embernek van egyéni motivációja, ez ad erőt, hogy állhatatos legyen és legyőzzön minden akadályt, amit a körülmények, tévedések vagy akár saját attitűdje okozott.

 

Ügyeljünk arra hogy mindig pozitívan és vidáman álljunk mindenhez hisz ha így állunk hozzá mindenhez cska jó dolgoakt vonzunk magunkhoz!

 

Üdvözlettel,

Takács Imre.

uzletkotoimarketing.blog.hu

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://uzletkotoimarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr80876549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása